BAŞKANIMIZA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINDAN ZİYARETLER

16.02.2015

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler nedeniyle AK Parti’den aday adayı olan birbirinden değerli isimler Belediye Başkanımız Zihni Şahin’i ziyaret etti.

Belediye Başkanımızı ilk ziyaret eden AK parti Bafra eski ilçe başkanı ve AK Parti Samsun milletvekili aday adayı Avukat İbrahim Semiz oldu. Başkanımızı daha sonra AK Parti İstanbul 2. bölge milletvekili aday adayı ve İstanbul Kâğıthane ilçe Belediye Başkanı danışmanı Habibe İskender Delibaş ve beraberinde Samsun Sivil Toplum kuruluşları Konfederasyonu Genel sekreteri Mustafa Bilgin ve başkan yardımcısı Hasan İnce ziyaret ettiler.

Belediye başkanımız ziyaretler sırasında özetle şunları söyledi: “Öncelikle aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyor, başarı dileklerimi sunuyorum. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemize, Bafra’mıza, Samsunumuza ve milletimize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Değerli arkadaşlarımız bizleri ziyaret ederek nezaket göstermişlerdir, kendilerine teşekkür ediyorum.”

Hoşgeldiniz! Artık Unisbul farkı ile kariyerinize başlamanın tam eşiğindesiniz

BAŞKANIMIZA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINDAN ZİYARETLER