YENİ NİKAH SALONUMUZ HİZMETE BAŞLADI

02.02.2015

Yeni nikah salonunda yapılan ilk nikahıda Belediye başkanı Zihni Şahin kıydı.

Evlenecek olan Çiftlerimizin Nikah işlemler belediye Başkanlığı hizmet binamızda bir tek odada yapılmaktaydı. İnsanlarımız bu anlamlı günlerinde dar bir odada resim dahi çektirmekten mahrumdu. Çiftlerimiz arkadaşları, hısım ve akrabaları ile birlikte rahat bir nikah işlemi yapamıyordu.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Uzun zamandır bu sıkıntıyı çözüme kavuşturmayı arzu ediyordum. Bu nedenle Kültür merkezi projemiz içinde Nikah salonumuz olacaktı. Bu düşüncemiz elbette devam ediyor. Ama mevcut durumu da düzeltmemiz gerekiyordu.

Bu amaçla Gazipaşa mahallemiz müze sokakta ( Müze karşısında ki) İmar müdürlüğümüzün de bulunduğu Kültür evimizde Nikah işlemleri için müstakil bir salon oluşturduk. Nikah memurluğumuz ve nikah işlemlerimiz çok daha rahat bir ortamda burada yapılacaktır.Dedi.

Yeni nikah salonunda yapılan ilk nikahıda Belediye başkanı Zihni Şahin kıydı.

YENİ NİKAH SALONUMUZ HİZMETE BAŞLADI