BAŞKAN ŞAHİN'DEN TIP BAYRAMI ZİYARETLERİ

14.03.2015

Belediye Başkanımız Sn. Zihni Şahin, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Bafra'da ki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Başkan Şahin ilk olarak Kızılırmak Aile Sağlık Merkezi’ni ziyaret ederek görev yapan doktorlar Ayşegül Şimşek Mankan, Ergin Vatansever, Selma Aydın ve Sevgi Sarp Ejdar'ın Tıp bayramlarını kutladı. Başkan Şahin daha sonra Burhan-Kadriye Yelken Aile Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti. Burada ise Başkan Şahin'i Dr. Serdar Soruklu karşıladı.

Başkan Şahin, Bafra Devlet Hastanesi, Medi Bafra Hastanesi, Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek Tıp Bayramı kutlamalarına devam etti.

Başkan Şahin Bafra Devlet Hastanesinde Acil Servis ve Laboratuar çalışanlarını ve Nöbetci Doktor Güneş Şengüldür'ü ziyaret ederek Tıp bayramlarını kutladı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde ise Dt. Deniz Pak'ı ziyaret ederek tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Belediye Başkanımız Sn. Zihni Şahin, Medi Bafra Hastanesi’nde de Başhekim Dr. Hamiyet Çaylı ve nöbetçi doktorları ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı.

BAŞKAN ŞAHİNDEN TIP BAYRAMI ZİYARETLERİ