ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

19.03.2015

İlçemizde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kaymakamlık, Bafra Belediyesi, Okullar, şehit aileleri ve gazi dernekleri günün anlam ve önemine yönelik faaliyetler düzenlediler, kitapçıklar dağıttılar. Bafra Belediyesi yapılan tüm etkinliklere katkı yaptı ve okullarda Çanakkale Zaferini anlatan kitapçık dağıttı.  Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği ilçemizde yapılan kutlama programlarının tamamında yer aldı.  Bu kapsamda Dernek Başkanı Mümine Ersin ve yönetim kurulu üyeleri Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaret hakkında şunları söyledi: “Öncelikle Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneğimize, başkanımız Mümine Ersin hanıma, değerli yönetim kurulu üyelerine bu anlamlı ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Bizleri mutlu etmişlerdir. Derneğimizin güzel faaliyetlerine yakinen şahidim. Tebrik ve takdirlerimi sunuyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Bizde üzerimize düşen ne varsa her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferimizin 100. yılı ve şehitlerimizi anma günümüzü ilçemizde görkemli ve anlamlı tören ve etkinliklerle kutladık. Şehitlerimizi andık ve dualar yolladık. Biz bugün bu topraklarda varsak, rahat ve huzur içinde hür ve bağımsız yaşıyorsak bunu başta Alparslan Gazi’den başlayarak, Osman Bey, Fatih Sultan Mehmet Han, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize borçluyuz. Bu şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin bizleri ziyareti benim için çok anlamlı ve onur vericidir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize şükran ve saygılarımı sunuyorum.”

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET