LÖSEV’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E, BAFRALILARA DAVET

19.03.2015

Lösev Sosyal Hizmetler Karadeniz Bölge Sorumlusu Ezgi Başaran ve Lösev Bafra Sorumlusu Erol Korkmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Lösev Karadeniz Bölge sorumlusu Ezgi Başaran Hanımefendi ve Bafra sorumlusu Erol Korkmaz çeşitli bilgiler vererek şunları söylediler: “Avrupa Birliği ile birlikte yürüttüğümüz bir proje kapsamında yaptığımız etkinlikler hakkında bilgi vermek ve davet de bulunmak amacıyla başkanımızı ziyarete geldik.

Kanser Kaderimiz Olmayacak adlı bir proje yürütmekteyiz. Proje kapsamında sadece ailelerimize değil halkımıza da kanser nedir, korunma yoları ve belirtileri nelerdir, tanıdan sonra neler yapılması gerekiyor, hasta hakları nelerdir? Bu sorular hakkında uzmanlarımızın katıldığı bir eğitim vermek istiyoruz. Bu etkinliğimizi 14 Nisan’da Samsun’da gerçekleştireceğiz. Bafra’da en büyük ilçelerden biri olduğu için, bu etkinliğimize de başkanımızın şahsında tüm Bafralıları da davet etmek amacıyla Başkanımız Sn. Zihni Şahin’i ziyaret ettik. Kanserin artık grip gibi bir hastalık olduğu dönemdeyiz. Bu nedenle halkımızın katılmalarının önemli olduğunu düşünüyorum. En azından erken tanı hayat kurtarır, belirtilerini öğrenip tanıdan sonra nasıl davranacaklarını öğrenecekleri bir eğitim programı olduğundan halkımızın bu konuyu önemsemelerini istirham ediyorum.”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’de ziyaret hakkında şunları ifade etti: “LÖSEV çok anlamlı ve önemli bir görev yapmaktadır. Ziyaretleri bizleri mutlu etmiştir. Sayın Ezgi Başaran Hanımefendi ve Erol Korkmaz Bey’e ziyaretleri, davet ve bilgileri için çok teşekkür ediyorum. LÖSEV her yönüyle desteklenmesi gereken, kamu yararına çalışan ve hizmet veren bir vakıftır. Baframızda da hepimizin sevdiği değerli bir arkadaşımız olan Erol Korkmaz Bey LÖSEV’in Bafra sorumluluğu görevinde bulunmaktadır. Biz her zaman üzerimize düşeni yapacağız. LÖSEV yıllardır el ele vererek binlerce Lösemili çocuğumuzu hayata kazandırmıştır.  Çocuklarımızın güneşli yarınları görebilmeleri için ülkemizin en donanımlı Onkoloji hastanesini kurmak için “Bir Tuğla da siz koyun” Bağış Kampanyası başlatmıştır. Bunu millet olarak desteklemeliyiz.“ dedi.

LÖSEV’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E, BAFRALILARA DAVET