BAŞKAN ŞAHİN’E YAŞLILARDAN ANLAMLI ZİYARET

19.03.2015

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Bafra 75. Yıl Huzurevi Müdürü Nusrat Yılmaz ve huzur evi sakinleri Başkan Şahin’i makamında ziyaret etti.

Başkan Şahin yaptığı konuşma da şunları söyledi: “Huzurevi müdürlüğümüz ve orada kalan saygıdeğer büyüklerimiz bir gelenek haline getirerek yaşlılar haftası kapsamında ilk ziyaretleri onlar yapmaktadır. Onların ziyaretinden sonra da biz huzurevimizi ziyaret ederek onlarla beraber oluyoruz. Yaşlarımız dün ile bugün arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızdır. Bizim onlara saygı duymamız ve beraber olmamız için bir haftaya ihtiyacımız bulunmamaktadır. İnançlarımız ve geleneklerimiz bakımından bizlerden büyük olanlara her zaman saygı ve sevgimizi,  küçüklerimize ise sevgi ve şefkatimizi millet olarak göstermekteyiz. Yine de yaşlılarımıza yönelik böyle bir haftanın olması yerinde ve önemlidir. Hepimiz doğmakta, büyümekte, gençliği ve orta yaşı yaşamakta sonra da yaşlanmaktayız.  Allah ömür verdiğinde hepimiz geleceğin yaşlılarıyız. Bu nedenle biz bugün anne ve balarımız ile yaşlılarımıza nasıl davranıyorsak yarında bize öyle davranılacağını unutmamalıyız. Yaşlılarımızın ve huzurevi müdürümüzün bu nazik ziyaretlerine çok teşekkür ediyor, tüm büyüklerimizin yaşlılar haftasını kutluyor, sağlık, mutluluk ve hayırlı ömürler geçirmelerini Yüce Allah’dan niyaz ediyorum.

Ayrıca yaşlılarımızın Atatürk Bulvarı’nda düzenledikleri kermese ilçe Başkanımız Sayın Tuncay Yurduseven Bey ile birlikte katıldık. Kermese yer tahsisini bizzat yaparak katkı veren ilçe başkanımız Tuncay Yurduseven Beye de teşekkür ediyorum.”

BAŞKAN ŞAHİN’E YAŞLILARDAN ANLAMLI ZİYARET