ESKİ VEKİL ŞİMŞEK VE ESKİ İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

27.11.2015

Eski vekil Şimşek ve eski il genel meclis üyelerin Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti.

24. Dönem Samsun milletvekili Dt. Sayın Cemalettin Şimşek,  son dönem il genel meclis üyesi ve başkanı olan Sayın Mustafa Karakurt, yine son dönem il genel meclis üyelerinden Sayın Ahmet Akbaş, eski il genel meclis üyesi ve şua an Bafra Belediyesi Meclis üyesi görevini yürütmekte olan sayın Faruk Ayran, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e makamında ziyarette bulundular.

Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyaret sonrası Belediye Başkanı Zihni Şahin, misafirlerine teşekkür ederek, görevler gelip geçici. Değişik zaman ve zeminlerde farklı görevlerde bulunmuş çok değerli dostlarımla sadece iş için değil her zaman bir araya geliyoruz. Önemli olan dostlukların baki kalmasısır” dedi.

ESKİ VEKİL ŞİMŞEK VE ESKİ İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET