BAFRA BELEDİYE MECLİSİ YILIN SON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

02.12.2015

Bafra Belediye Meclisi Aralık Ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Aralık Ayı Meclis Toplantısı Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri Toplantı Salonu’nda Meclis Başkanvekili Hamit Kılıç başkanlığında gerçekleşti.

Bafra Belediye Meclisi Aralık Ayı olağan toplantısı şu gündem maddelerinden oluştu:

1-Bafra Belediye Meclisi’nin 02.12.2015 tarihli Olağan Aralık toplantısına ait gündemin oylanması.

2-İmar Komisyonu Raporu’nun görüşülmesi.

3-Gelen evrak ve dilekçelerin görüşülmesi.

Belediye Meclisi’nin Gündeminde yer alan Gelen Evrak ve Dilekçeler kısmında ise şu konular yer aldı.

1-Kıdem Tazminatı ile ilgili Hukuk İşleri Müdürlüğü’nün 23/11/2015 tarih ve 73 sayılı yazısı.

2-Yurtdışı Görevlendirmeleri ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 01/12/2015 tarih ve 545 sayılı yazısı.

3-Taşınmaz Satışı ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 02/12/2015 tarih ve 897 sayılı yazısı.

BAFRA BELEDİYE MECLİSİ YILIN SON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ