BAŞKAN ŞAHİN RESİM SERGİSİ AÇTI

04.04.2018

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Bafra Musıki Cemiyeti Resim Kulübü işbirliği ile hazırlanan resim sergisi açıldı.

Bafra Musiki Cemiyeti Resim Kulübü ve Bafra Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin ortaklaşa hazırladığı ve Bafra Belediyesi’nin desteklediği resim sergisi, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından açıldı.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Zihni Şahin, “Resim yapmak ayrı bir beceridir, herkes resim yapamaz, her gördüğü objeyi kâğıda dökemez. Ben bu resim sergisinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Toplam 50 resmin sergilendiği sergi, bugün ve yarın olmak üzere 2 gün boyunca gezilebilecek.

Sergi açılışına, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Bafra İş-Kur Müdürü Yakup Ergenlik, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN ŞAHİN RESİM SERGİSİ AÇTI