BAFRA’YA HAKKARİ’DEN ACI HABER GELDİ

06.04.2018

Hakkâri Çukurca’da bölücü terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda el yapımı patlayıcının (EYP) imhası sırasında meydana gelen patlamada şehit olan Bafralı hemşerimiz Astsubay Üstçavuş Tolga Pehlivan’ın acı haberi ilçemize ulaştı.

Hakkâri’nin Çukurca ilçesi Şentepe bölgesinde teröristler tarafından döşenen EYP’nin imhası esnasında meydana gelen patlama sonucu, Bafra nüfusuna kayıtlı İstikam Astsubay Üstçavuş Tolga Pehlivan şehit oldu. Pehlivan’ın şehadet haberi Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından Gazipaşa Mahallesi’nde yaşayan şehidin babası Sadık Pehlivan ve diğer yakınlarına verildi.

Şehidin baba evine dev Türk bayrağı asıldı. Şehidin 1 yıl önce evlendiği ve iki kardeş olduğu öğrenildi. Şehit Astsubay Tolga Pehlivan’ın naaşı, yarın (07.04.2018 Cumartesi) öğle namazını müteakip Bafra Yıldırım Beyazıt Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Bafra Asri Mezarlığında Garnizon Şehitliğine defnedilecek.

BAFRA’YA HAKKARİ’DEN ACI HABER GELDİ