BAŞKAN KILIÇ: RAMAZAN AYI MANEVİ DEĞERLERİMİZİN GÜÇLENMESİ İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT

16.05.2018

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ramazan Ayı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kılıç, yayınladığı mesajında; “Ramazan'da, sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının en yoğun şekilde yaşandığını belirterek, özümüzde var olan iyilik ve insani duyguları hayata geçirmek için önemli bir fırsattır.” Dedi.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç mesajında, “Ramazan ayı manevi değerlerimizin güçlenmesi için önemli bir fırsat doğurmaktadır. Toplum olarak geleneklerimizin yeniden güçlenmesine vesile olan Ramazan Ayı, Müslüman âlemi için önemi büyük olan mübarek bir aydır. Kadir Gecesi'ni de içinde barındıran on bir ayın sultanı Ramazan Ayı, ibadetlerle dolu bir aydır.

Barışa ve huzura hiç olmadığı kadar ihtiyaç duyduğumuz böyle bir dönemde, başta hemşerilerim olmak üzere, tüm İslam âleminin Ramazan ayını en içten duygularımla kutluyor ve bu mübarek ayın milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olsun" ifadelerini kullandı.