BAŞKAN KILIÇ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

14.06.2018

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Arife Günü Şehit Ailelerini evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar ile birlikte, Muş'un Varto ilçesinde PKK'lılar tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen Jandarma P. Uzm. Çavuş Bekir Anıl Erdal, Batman'ın Sason ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzm. Çvş. Şahan Sezer ve görev yaptığı Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde silahın ateş alması nedeni ile kaza sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Mehmet Karatut’un ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Ziyarette derin üzüntülerini dile getiren Kılıç, “Vatan uğruna canlarını seve seve veren bu evlatlarımıza ne kadar minnet duysak azdır. Rabbim onları cennetine kabul ederek, peygamber efendimize komşu eyledi” dedi.

Ziyaretler sırasında, Site Camii Müezzini Niyazi Kasa tarafından Kur’an-ı Kerim okundu, ilçe vaizi Abdullah Demirci tarafından da şehitlere dua edildi.

Programa ayrıca belediye birim müdürleri ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

BAŞKAN KILIÇ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ