ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI SOSYAL TESİSİ KIŞIN DA HİZMETE DEVAM EDECEK

27.09.2018

Bafra Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri, kış aylarında da hizmet vermeye devam edecek.

Geride bıraktığımız aylarda Bafralıların uğrak yerlerinden biri olan sosyal tesisler, gösterilen ilgiye kayıtsız kalmayarak sonbahar ve kış aylarında da hizmetini sürdürme kararı aldı.

Öğrenciler başta olmak üzere her yaşta ziyaretçiye hizmet veren Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesisleri kapalı alanında bulunan kafeterya, okuma salonu gibi bölümlerinde gelecek aylarda da devam ettireceği hizmetine özel yenilikleri hayata geçirdi.

Bafra Belediyesine ait Sosyal Tesislerin, ticari amaçtan öte Bafralılara sosyal alternatif sunmak olduğunu belirten Belediye Başkanı Hamit Kılıç, bu doğrultuda belirlediğimiz hizmet yaklaşımından ödün vermeyeceğiz. Özellikle öğrencilerimiz ve gençlerimizin beklentilerine cevap verecek şekilde dizayn edilen tesislerimiz sayesinde, çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan ne kadar uzak tutabilirsek o kadar hedefimize varmış oluruz” dedi.

TÜRKEŞ PARKI SOSYAL TESİSİ KIŞINDA HİZMETE DEVAM EDECEK