YEŞİLÇAM ŞARKILARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

25.12.2018

Bafra Belediyesi ve Bafra Musiki Cemiyeti tarafından organize dilen Yeşilçam Şarkıları konseri Bafralılardan büyük beğeni topladı.

Bafra Musiki Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu'nun düzenlediği, ‘Yeşilçam Şarkıları Konseri Şef Celalettin Demir yönetiminde gerçekleşti.

Kısa süre önce Bafra Belediyesi tarafından bir takım düzenlemelerden geçen Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen konserde, Kültür merkezinin üst katı dahil tüm koltukları doluydu.

Sunuculuğunu Sedat Erdil’in yaptığı programda, Türk Sanat Müziği Korosu, Yeşilçam’ın unutulmazlarından otuz bir adet icra etti.

Bafralılara unutulmaz bir gece yaşatan gecenin açılış konuşmasını, Bafra Musiki Cemiyeti Başkan Yardımcısı İdris Anarat yaptı.

Bafra Musiki Cemiyeti Başkan Yardımcısı İdris Anarat, yaptığı konuşmada “Sayın protokol üyelerim, sivil toplum kuruluşlarımız, basın mensupları ve komşu il ve ilçelerden gelen değerli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Ve yine, bizleri yalnız bırakmayan sanatsever hanımefendiler ve beyefendiler, şahsım adına, Musiki cemiyeti yönetim kurulumuz ve tüm üyelerimiz adına sizlere de hoş geldiniz diyorum. Mustafa Kemal Atatürk; “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” diyor. Hedefimiz Atatürk'ün bizlere gösterdiği bu yolda daha güçlü adımlar atmaktır. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bafra Belediye Başkanlığı ve Musiki Cemiyetimizce hazırlanan, ‘Yeşilçam’ adını verdiğimiz Türk sinemasının dünden bugüne kadar unutulmayan şarkılarından oluşan konserimiz de hatıralarımız canlanacak ve o günleri yeniden yaşayacağız. Bu güzel gecenin hazırlanmasında emeği geçen başta şefimiz Celalettin Demir olmak tüm ekibe teşekkür ediyorum. Güzel anılarla dolu bir zaman geçirmeniz dileğiyle hoş geldiniz hoşluk getirdiniz ”dedi.

İki bölümden oluşan konserin, ikinci bölümü başında alkışlarla sahneye davet edilen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Musiki cemiyetimizin ortaya koyduğu bu çalışma, Kültür sanat merkezimizi dolduran vatandaşlarımız Bafra’mızın sanatsal duruşunun bir ifadesi. Bizler sanata yönelik her çalışmanın destekçisi olacağız.Sanatsal alt yapı çalışmamıza örnek olarak vereceğimiz Kültür Merkezi tadilatımızın bir parçası olan koltuk sayısını artırmanın ne denli isabetli bir çalışma olduğunu görmekten mutluluk duydum” Dedi.

YEŞİLÇAM ŞARKILARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI.