BAFRA BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ'DAN YENİ YIL MESAJI

31.12.2018

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yeni yıl nedeni ile bir kutlama mesajı yayınlayarak; yeni hedefler, yeni başlangıçlar temennisinde bulundu.

Başkan Kılıç mesajında, yeni yılda milletimizin birlik anlayışının daha da sağlamlaşmasını temenni ederek şunları söyledi:

"Acısıyla tatlısıyla 2018 yılını geride bıraktık. 2019 yılının hemşerilerimize, milletimize sağlık, başarı, mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Ülkemizin büyümesini ve güçlenmesini içlerine sindiremeyenler, devletimize ve milletimize çelme takmak, sıkıntılara sokmak, daima engel olmak isteyenlere inat, milletimizin birlik anlayışının daha da sağlamlaşmasını temenni ediyorum. Ülkemize çekilmek istenen birçok operasyona karşı milletimiz, birlik ve beraberlik örneği göstererek zorlu sınavları vermeyi başardı. Allah’ın izniyle bu birlik ve beraberliğimiz sürdüğü müddetçe, milletimize ve devletimize karşı girişilen oyunlar boşa çıkacaktır.

Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar amacımız Bafra’mıza hizmet etmek olmuştur. Hamdolsun çalışma arkadaşlarımız ve hemşerilerimizle birlikte temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ilçemize değer katacak her alanda çalışmalarda bulunduk. Yeni yıl ile birlikte şehrimize hayırlı hizmetlere imza atmak için gecemizi gündüzümüze katarak gayretle çalışmayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerime ve milletimize, sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl diliyorum."

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ'DAN YENİ YIL MESAJI