BAŞKAN KILIÇ’A TEBRİK YAĞIYOR

22.01.2019

19 Ocak’ta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla Yaşar Doğu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Samsun Adayları Tanıtım Toplantısı'nda adaylığı tevdi edilen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a Bafralılardan tebrik yağıyor.

Başkan Hamit Kılıç’ın 31 Mart mahalli idareler seçimleri için yeniden aday gösterilmesi karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren Bafralılar, taraflı tarafsız her kesimin kısa sürede takdirini kazanan bir ismin aday olmasından dolayı oldukça mutlular.

Yoğun bir şekilde gelen tebrikleri kabul eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafralı hemşerilerimizin şahsıma gösterdiği ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Daha yeni başlıyoruz. Cumhur İttifakı'nın gereğini yapacak inşallah 1 Nisan’dan itibaren çok daha güzel günlere uyanacağız. Ülkemizin, Samsun’umuzun ve Bafra’mızın beklentilerine cevap verebilmek için gece gündüz emek sarf edecek ve bize duyulan güvene layık olmaya çalışacağız." dedi.

BAŞKAN KILIÇ’A TEBRİK YAĞIYOR