GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİN YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR

11.03.2019

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, 31 Mart Yerel seçimleri ile ilgili olarak Gönül Belediyeciliğini anlatmak, yüreklere dokunmak için başlatılan dış mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Kılıç,Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ve teşkilat mensupları ve Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları da eşlik ettiği ziyaretlerine;İlyaslı,Kuşluğan,Terzili,Kamberli ve Türkköyü mahalleri ile devam etti.

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,” İlçe Başkanımız Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, teşkilat mensuplarımız ve Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adaylarımız ile beraber mahalle ziyaretlerimizi İlyaslı, Kuşluğan, Terzili, Kamberli ve Türkköyü ile sonlandırdık. Soğuk havada bizleri sıcak bir şekilde karşılayan mahalle sakinlerimize şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YOLCULUĞU DEVAM EDİYOR