TURİZM ve İŞLETME FAKÜLTELERİ ZİYARETİ

22.03.2019

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan,22.Dönem Samsun Milletvekili Musa Uzunkaya ve Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, OMÜ Bafra Şevket Aşcı Turizm ve Bafra Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültelerini ziyaret ettiler.

Ziyaretlere Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ve teşkilat mensupları da katıldı.

Ziyaret kapsamında, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Uzun ve İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Kızılkaya ile karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “Genel Başkan Yardımcımız ve Samsun Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Karaaslan, 22. Dönem Samsun Milletvekilimiz Sayın Musa Uzunkaya, İlçe Başkanımız Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna ve teşkilat mensuplarımızla birlikte OMÜ Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültemizi ve Bafra Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültemizi ziyaret ettik. Turizm Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Uzun'a, İşletme Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rıdvan Kızılkaya'ya ve kıymetli okul yöneticileri ve personelimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

TURİZM ve İŞLETME FAKÜLTELERİ ZİYARETİ