BAŞKAN KILIÇ'TAN YARALI ASKARE MORAL ZİYARETİ

22.08.2019

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, geçtiğimiz günlerde Kuzey Irak bölgesinde mayına basarak yaralanan askeri, evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

14 Ağustos tarihinde Kuzey Irak’ta katıldığı operasyonda bastığı plastik mayının patlaması sonucu ayağından yaralanan Sözleşmeli Er Adil Özgür Külünk (24), getirildiği Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 4 gün süren tedavisinin ardından Sarıkaya Külünk Mahallesi’nde bulunan baba ocağına getirildi.

Yaralı asker Özgür Külünk'ü ziyaret eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ”Geçtiğimiz hafta Kuzey Irak’ta mayına basarak yaralanan askerimiz Adil Özgür Külünk’ü Sarıkaya Mahallesi’nde ki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Kardeşimize ve tedavisi süren askerlerimize Allah (c.c.)’tan acil şifalar diliyoruz.” dedi.

BAŞKAN KILIÇ'TAN YARALI ASKARE MORAL ZİYARETİ.