BAŞKANIMIZIN 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

09.09.2019

Bafra Belediye Başkanımız Sayın Hamit KILIÇ'ın 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Mesajıdır.

2019–2020 Eğitim-öğretim yılının çocuklarımıza, gençlerimize, öğretmenlerimize, ailelere, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci için ders zili çalacak. Bu zil çocuklarımız ve gençlerimiz için ne kadar önemliyse, çocuklarının daha iyi bir gelecekle buluşmasını isteyen anneler babalar içinde o derece önem arz etmektedir. Bugünün eğitimi temelinde, dünyada yarının Türkiye’sinin yükseleceği unutulmamalıdır. Ülkemizin dünyada var olan çıtasını yükseltmek için hiçbir şeye olmadığı kadar, eğitime-öğretime önem vermek bizlere düşen önemli bir görevdir.

Çocuğu olan herkes, ana-baba olmanın da yanında, aynı zamanda eğitimci kimliği de taşımalıdır. Bilgiye sahip olmak ve bilinmeyeni bilmek tarihin tüm kesitlerinde milletlere kazanç olarak geri dönmüştür, dönmeye de devam edecektir. Bugün sağlam atılmış eğitim temelinde yeni projelere, farklı, çok fonksiyonlu ürünlere imza atan toplumlar dünya arenasında saygınlıklarını artırdıkları gibi, büyük maddi kazançlar elde etmektedirler.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlarken, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının çocuklarımıza, gençlerimize, öğretmenlerimize, ailelere, ülkemize hayırlı olmasını diler, tüm öğrencilerimize eğitim yolculuklarında başarılar dilerim

Hamit KILIÇ
Bafra Belediye Başkanı

BAŞKANIMIZIN 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI.