BAŞKANIMIZIN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

02.12.2019

Belediye Başkanımız Sayın Hamit KILIÇ'ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajıdır.

Başta biz yerel yöneticiler olmak üzere engellilerin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, önlerindeki engelleri kaldırmak, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur.

Bafra Belediyesi olarak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün bir kutlama değil, farkındalık oluşturma günü olduğuna, her insanın bir engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğine inanıyoruz.

Engelliler; azimleriyle toplumun diğer kesimleri gibi birçok şeyi başarabilirler. Engelli vatandaşlarımız geleceğe umutla ve sevgiyle bakabilmeleri son derece önemlidir.

Engelli vatandaşlarımız, toplumun gerçeği ve vazgeçilmez bireyleridir.

Engelli insanlarımız, çok hassas insanlardır. Bu yüzden, bizlerin yaklaşımları da bu anlamda hassas olmalıdır.

En büyük engel sevgisizliktir.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyor 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum.

Hamit KILIÇ
Bafra Belediye Başkanı