nakliyat hizmetleri evden eve nakliyat nakliyat evden eve

Mar.ve Mob.Odası İstişare Toplantısı

12_10_2012_man_a

Belediye Başkanımız Zihni Şahin,İlçede bulunan Sivil Toplum Örgütleriyle gerçekleştireceği istişare toplantılarına devam ediyor.

Asırlık Büyük Park Cumhuriyet Salonunda gerçekleştirilen toplantının bu kez konukları Bafra Marangozlar ve Mobilyacılar Odası idi.

Toplantıya Bafra Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hamdi Bekar’ın yanı sıra çok sayıda oda üyesi ayrıca Belediye Meclis Üyeleri Murat Cevahir,Salih Helvacı,Ali Rıza Keçeli ve Hüseyin Çamaş’da katıldı.

Bafra Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hamdi Bekar ,Bafra Belediye Başkanımıza böylesi bir organizasyonu gerçekleştirmesinden ötürü teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Belediye Başkanımız Zihni Şahin ise Bafra’da gerçekleştirilen çalışmalar,projeler ve hizmetlerle ilgili oda üyelerine bilgi vererek,ileriye yönelik projeler hakkında düşüncelerini ifade etti.

Belediye Başkanımız Zihni Şahin “Bafra’mızı birlikte yöneteceğimize dair ifadelerimizi görev sürecimizin başlaması ile birlikte dile getirmiştik.Ele ele ve daima ileriye yönelik,yapıcı,birleştirci özelliklerimizi hayata geçirerek bu kutsal görevi yerine getirebilriz.İlçemizin ihtiayçları,sorunlar ve beklentileri malum.Bizler Belediyesel hizmetlerin yanında Bafra’mızı cazibe merkezi yapabilmenin yollarını arıyor,oluşturduğumuz projeleri hayata geçiriyoruz.Tüm hizmetlerin ve projelerin yanında,proje çalışmaları devam eden Kızılırmak sedde projemiz bizlerin İlçemize hediye ettiğimiz en büyük eserlerden biri olacak.Kızılırmak Sedde projemiz Bafra’mızın sosyal yaşantısına hizmet edecek eserlerden biri olacak” Dedi.

Toplantı Bafra Marangozlar ve Mobilyacılar Odası üyelerinin düşüncelerini ifade etmesinin ardından sona erdi.
12_10_2012_manr_mob_odasi_0112_10_2012_manr_mob_odasi_0212_10_2012_manr_mob_odasi_0312_10_2012_manr_mob_odasi_0412_10_2012_manr_mob_odasi_05