BAŞKANIMIZIN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI.

18.09.2019

Belediye Başkanımız Sayın Hamit KILIÇ'ın 19 Eylül Gaziler Günü Mesajıdır.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna Şehit ve Gazilerimizin verdiği çetin mücadeleler, dünya tarihinde bir destan olarak yerini almıştır

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Mareşal ve Gazi unvanının verilişinin yıldönümünün Gaziler Günü olarak kutlanmaktadır

Vatanseverlikleri ile övündüğümüz, cesaretlerini örnek aldığımız Gazilerimize saygın kişiliklerine yaraşır yaşam koşullarını sağlamak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu vesileyle, vatanı için canını ortaya koymaktan çekinmeyen tüm Şehitlerimizi saygıyla, Gazilerimizi şükranla anıyor, ebediyete intikal eden Gazilerimize rahmet, aramızda bulunanlara ise sağlık ve mutluluk diliyor, tüm Gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyorum.

Hamit KILIÇ
Bafra Belediye Başkanı

BAŞKANIMIZIN 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI.