İŞBAŞI EĞİTİM PROJESİ İLE PERSONEL ALIMI

06.01.2021

Bafra Belediyesi, “İşbaşı Eğitim projesi” kapsamında İŞKUR işbirliği ile Temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere 3 ay süreli 20 bay personel alacak.

Başvurular 11 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacak 22 Ocak 2021 Cuma Günü sona erecek, başvurular sonucunda başvuru sahipleri arasından noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekiminde, gerçek sayının üç katı belirlenecek ve bu kişiler arasından mülakatla belirlenecek 20 kişi iş başı yapacaktır.

Bafra Belediyesi Personel A.Ş. de daha önceden çalışmamış olmak, 40 yaşını doldurmamış olmak, son 1 ayda sigortalı olmamış olmak, son 1 yıl içinde İŞKUR projelerinden faydalanmamış olmak ve son 6 aydır Bafra’da ikamet etmiş olmak şartları aranacak.

Not: Pandemi Sebebi ile noter huzurunda gerçekleşecek kura çekimi 26 Ocak 2021 Salı günü Belediyemiz Sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacaktır.

İŞBAŞI EĞİTİM PROJESİ İLE PERSONEL ALIMI